Direct contact? Bel: +31 (0) 35 2008 200

Home > Volvo Verkopen?

Volvo Verkopen?

U wilt uw Volvo verkopen? Dan bent u bij Vi Automotive aan het juiste adres. Vi Automotive is in staat om uw Volvo snel te verkopen in het uitgebreide netwerk van Volvo dealers en Volvo specialisten in heel Europa. Dat betekent voor u een prima prijs voor uw Volvo!

Uw Volvo verkopen aan Vi Automotive, hoe werkt dat?

Hoe het werkt? Heel simpel. U geeft per mail of telefoon aan dat u langs komt om uw Volvo te verkopen. Vi Automotive inspecteert uw Volvo en maakt een korte proefrit met uw Volvo. Direct hierna doen we u een aantrekkelijk bod op uw Volvo. Als u besluit om uw Volvo te verkopen dan kunnen we direct de transactie afhandelen, inclusief betaling per bank en vrijwaring van uw Volvo. Indien nodig verzorgen brengen we u thuis of zetten u af op het station. Verkopen was nog nooit zo simpel.

Uw Volvo verkopen aan internet inkopers?

Bezint eer ge begint! Vi Automotive werkt niet met hoge internetbiedingen, die vervolgens bij aankomst niet waar gemaakt worden. Een veel gehoord fenomeen bij partijen als www.wijkopenautos.nl of www.ikwilvanmijnautoaf.nl. Uiteraard willen we best een richtprijs voor uw Volvo geven, maar beter is om even langs te komen als u uw Volvo wilt verkopen. Vi Automotive zal u niet teleurstellen!

We hebben interesse in Volvo's met de volgende kenmerken: 

  • Bouwjaar 2000 tot en met 2003 en 2008 tot en met 2017
  • Benzinemotor of bio ethanolmotor
  • Kilometerstand tot 150000 km
  • Voorzien van volledige  onderhoudshistorie
  • Geen belangrijk schadeherstel, herstelde plaatschade is geen probleem

U wilt dus uw Volvo verkopen? 

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Verkopen van uw Volvo uitsluitend als u uit het Gooi komt? 

We zijn gevestigd in het Gooi, maar de het verkopen van uw Volvo kan bij ons ook als u afkomstig bent uit een andere regio. Als u uw Volvo wilt verkopen en u woont in Hilversum, Baarn, Soest, Huizen, Eemnes, Blaricum, Bussum, Naarden, Almere, Zeewolde of Muiderberg dan brengen we sowieso gratis thuis of komen naar u toe. Voor andere woonplaatsen zijn er, afhankelijk van de situatie, dezelfde mogelijkheden voor het verkopen van uw Volvo maar die bespreken we graag in overleg. Extra service van Volvo liefhebbers aan Volvo liefhebbers.