Direct contact? Bel: +31 (0) 35 2008 200

Home > Over ons > Interim opdrachten

Interim opdrachten

Soms hebben organisaties behoefte aan tijdelijke management ondersteuning bij specifieke vraagstukken of op specifieke vakgebieden. Op Vi Automotive kunt u een beroep doen. Hierbij kunt u denken aan commerciele turnarounds, tijdelijke vervanging van vrijgevallen management vacatures of sparring partner op het gebied van bijvoorbeeld remarketing. 

Vi Automotive beschikt over een groot netwerk van specialisten op ieder deelgebied binnen de automotive. Vi Automotive is opgericht door Rolf van Essen. Rolf heeft een lange automotive historie. Met competenties op het gebied van commerciele strategie, beleid en uitvoering zijn opzienbarende resultaten bereikt. Bij zowel MKB Lease, Autoveiling Nederland als BIDDO zijn in enkele jaren succesvolle commerciele activiteiten gestart die snel gegroeid zijn en tot op de dag van vandaag prima renderen. 

Meer specifieke kennis heeft hij op het gebied van:

  • business development
  • internationale remarketing en groothandel 
  • used car management
  • zakelijke markt bewerking
  • leasing 
  • autoverhuur 

Onze kernwaarden bij het vervullen van interim opdrachten zijn:

Resultaatgericht
Iedere opdrachtgever maakt in gedachte een foto van de toekomstige situatie. Samen bepalen we de weg er naartoe. Vi Automotive rust niet voordat dit resultaat is bereikt.

Menselijk
Als een olifant door een poseleinkast gaan leidt vaak tot snel resultaat. Dit resultaat zal echter van korte termijn zijn omdat het "human capital" schade oploopt. Vi Automotive bouwt aan resultaat met respect voor mensen.  

Innovatief
Vaak zijn organisaties verstrikt geraakt in beperkende overtuigingen en methodes die jaren geleden goed zijn neergetzet maar inmiddels veel efficienter kunnen. Vi Automotive heeft op al haar vakgebieden kennis van de modernste middelen/systemen en best practices in de markt waar zaken succesvol zijn geimplementeerd.

No nonsense
Vi Automotive heeft weinig op met top down en arrogantie. We zijn qua bedrijf en qua personen toegankelijk en nuchter. Met de voeten in de klei past ons beter dan theroretische plannen die struikelen in de praktijk.  

Onderbouwde mening 
In de automotive en zeker in de remarketing worden veel beslissingen genomen met het onderbuikgevoel en daar is helemaal niets mis mee. Maar als het om strategische beslissingen gaat is het belangrijk om naast dit onderbuikgevoel een heldere onderbouwing te hebben die is gebaseerd op feiten. We besteden hieraan graag voldoende tijd zodat u lang plezier heeft van de ingeslagen koers. 

Beloftes waarmaken
Teveel en te vaak worden interim opdrachten gezien als het verhuren van mensen. Aan de hand van de tijd die aan een opdracht wordt besteed vindt de afrekening plaats. Hierbij wordt het eindresultaat vaak uit het oog verloren Vi Automotive zal nooit rusten voordat het eindresultaat is bereikt omdat dit is wat echt telt.  

Passie en enthousiasme
We vinden de automotive nog steeds de leukste branche waarover we nooit uitgepraat raken. Onze opdrachtgevers merken dit; we hebben er gewoon veel plezier in. Als je je werk als hobby beschouwt hoef je eigenlijk nooit te werken.