Direct contact? Bel: +31 (0) 35 2008 200

Home > Leasing

Vi Automotive & Leasing


Intermediair in autoleasing - LeasePlan Direct Partner

Vi Automotive is intermediair in autoleasing. Vi heeft een ruime expertise als het gaat om de leasing van personenauto's en lichte bedrijfswagens. Vi Automotive is Leaseplan Direct Partner voor de leasemaatschappij in de regio Huizen. LeasePlan Direct Partners bieden de beste autolease-oplossingen, tegen de beste prijs. Zij profiteren daarbij van de ervaring en schaalvoordelen van wereldmarktleider LeasePlan op het gebied van autoleasing, gecombineerd met hun eigen brede regionale klantencontact. 
Vi Automotive kan u voorzien van een gedegen advies inzake contractvorm, contractvoorwaarden en een autoregeling. 

Is er veel verschil in autolease contracten? 

Wellicht denkt u dat de meeste leasecontracten op elkaar lijken. Voor 80% is dat ook zo. Maar het belangrijke verschil zit hem in de 20% verschil. Vi Automotive geeft aan de hand van een  intake gesprek een goed advies.  Hierin komen de zaken aan bod die voor u belangrijk kunnen zijn. Denk hierbij aan aspecten als:

  • Wat gebeurt er als ik van mijn contract af wil? Kan ik daarover vooraf heldere afspraken maken?
  • Mijn mobiliteitsbehoefte verandert. Kan ik wisselen van auto?
  • Is het leasen van een gebruikte auto interessant?
  • Kan ik vrij kiezen uit leveranciers bij onderhoud en/of schade
  • Wat gebeurt er als ik minder of juist meer kilometers rijd? 
  • Welke autoregeling sluit ik af met mijn berijder?
  • Word ik beloond als ik weinig schades heb? 
  • Ik ben starter. Kom in dan in aanmerking voor een leasecontract?

Kan ik bij Vi Automotive ook youngtimers leasen?

Ja bij Vi Automotive kan je ook youngtimers leasen. Wij werken samen met een gespecialiseerde leasemaatschappij die uitsluitend youngtimers beheert en exact weet wat de mogelijkheden bij het leasen van uw youngtimer. Wel zo handig! U bent van harte welkom voor een gesprek. 

Leasing is people's business

Leasing is in de zakelijke markt gemeengoed. Toch is leasing ook een lange termijn verplichting waar je verstandig mee om moet gaan. Vi Automotive is professional in autoleasing en kent de kansen en risico's van autoleasing. Maak gebruik van onze kennis. 

Wat is het verdienmodel van Vi Automotive? 

Vi Automotive wordt betaald per contract door de leasemaatschappij waar we samen het contract onderbregen. Het advies wordt niet aan u in rekening gebracht. Er is geen enkele verplichting naar welke leasemaatschappij dan ook. Een leasemaatschappij kiest er in veel gevallen voor om voor de verkoop van haar contracten volledig of deels gebruik te maken zelfstandig ondernemers in plaats van eigen personeel.