Direct contact? Bel: +31 (0) 35 750 4920

Home > Klantbeoordelingen

Beoordelingen

24 klanten beoordeelden ons, lees hieronder hun ervaringen of laat zelf een beoordeling achter:

Zelf een beoordeling schrijven
Totaalscore 9.5/10
Koen - Ondernemer
10/10
Toegevoegd op 23 april 2019 - Heeft een auto gekocht

Eerder dit jaar een mooie geïmporteerde Volvo V70 youngtimer aangeschaft. Erg tevreden over de auto en het aanschafproces.
Vooraf kreeg ik zelfs de beschikking over een leenauto!
De auto werd keurig afgeleverd, goede service en een betrouwbare leverancier.

Ron Ledel - Particulier
9/10
Toegevoegd op 21 april 2019 - Heeft een auto gekocht

Samen met Rolf op een Zweedse website een Volvo V50 uitgezocht, hij is heel transparant en zegt wat hij er aan wil verdienen.
Toen ik besloot dat ik die auto wel wilde hebben werd hij nog iets voordeliger omdat hij hem goedkoper kon inkopen dat is toch geweldig.
En toen maar afwachten want je koopt via een foto maar eenmaal binnengekomen kreeg ik meteen een Whatsappje van Rolf en hij was prachtig en nu na 3 weken gereden te hebben ben ik zeer tevreden over de auto en het hele proces van zaken doen met Rolf.

Arie - Particulier
10/10
Toegevoegd op 10 april 2019 - Heeft een auto gekocht

Ik heb bij Rolf een v70 uit 2008 gekocht voor een nette prijs. Bij keuring bleek dat er op een heel slecht zichtbare plek een van de veren was gebroken. Dit is zonder problemen verholpen binnen de prijs door Rolf. Daarnaast werd de auto uitermate netjes opgeleverd en was de communicatie in het hele proces heel transparant. Rolf wekt veel vertrouwen en gaat echt een stap verder om een klant tevreden het pand uit te laten rijden (zover dat hij me nota bene nog bij het station heeft opgehaald toen ik de auto kwam halen). Zeer prettige dealer en ik kom zeker terug over een paar jaar als ik mijn volgende auto kom uitzoeken.

Robbin - Particulier
10/10
Toegevoegd op 9 februari 2019 - Heeft een auto gekocht

Zeer tevreden over de auto en het personeel wij zijn super goed geholpen 👍

Kirsten De Bevere - Ondernemer
9/10
Toegevoegd op 20 januari 2019 - Heeft een auto gekocht

Onlangs een Youngtimer Volvo V70 gekocht bij Rolf. Na een paar weken, bleken er toch nog wat dingetjes te zijn aan de auto. Rolf heeft dat op een heel prettige manier opgelost en alles is gemaakt. Helemaal veilig en goed klaargemaakte auto kreeg ik schoon gewassen terug. Super dank!

Mark-Jan - Ondernemer
9/10
Toegevoegd op 12 januari 2019 - Heeft een auto gekocht

Een zeer goede ervaring gehad met Rolf Vi Automative bij de aanschaf van een V70 youngtimer vorige maand. Goed advies en alles op een goede en betrouwbare manier afgeleverd. Prettige manier van zakendoen. Tot een volgende keer.

Michel - Particulier
10/10
Toegevoegd op 29 december 2018 - Heeft een auto gekocht

Een maand geleden er een Volvo V70 gekocht en daar erg tevreden over. De auto's die hij heeft staan zijn met smaak uitgezocht en worden in goede staat aangeboden. De laatste oneffenheden worden keurig verholpen zodat de auto compleet en naar volle tevredenheid wordt afgeleverd. De winterbanden kreeg ik onlangs nageleverd. Fijn om hier een auto te kopen en Rolf is prettig om mee om te gaan.

Coen Steenman - Ondernemer
10/10
Toegevoegd op 4 november 2018 - Heeft een auto gekocht

Via Rolf van Essen ben ik volledig op de hoogte gebracht van de mogelijkheden om een youngtimer te gaan rijden op de zaak. Fiscaal bijzonder aantrekkelijk, ik rij nu in mijn droom auto, Toyota Landcruiser! Met een lagere investering en bijtelling dan mijn vorige auto een Mitsubishi PHEV. Een bijzonder traject en uiteindelijk de juiste auto gevonden in Miami! Van aankoop in Miami, aankoopkeuring, transport tot en met kenteken!! Super geregeld door de heren, een absolute aanrader!

David - Particulier
10/10
Toegevoegd op 7 oktober 2018 - Heeft een auto gekocht

Via Rolf van Essen een BMW 520 touring aangeschaft. Wat een prettige manier van zaken doen. Goed advies. Vooraf duidelijk wat je mag verwachten. Kortom, zeggen wat je doet en doen wat je zegt (en meer).

In mijn geval waren er achteraf nog wat meerkosten maar die nam Vi Automotive voor zijn rekening. Goede service, top.
Bij de aanschaf van een andere auto kom ik zeker terug.

Thomas - Particulier
9/10
Toegevoegd op 27 september 2018 - Heeft een auto gekocht

Afgelopen augustus een auto gekocht bij Rolf van Essen. Ik was op zoek naar een Volvo XC70 met een lage kilometerstand en kwam per toeval bij Rolf terecht. Na de auto te hebben bekeken en een proefrit te hebben gemaakt een paar dagen later de auto gekocht en meegenomen. Eenmaal thuis toch nog een paar dingen gevonden die niet helemaal goed waren aan de auto. Ik kon de Volvo naar Volvo-dealer in Zwolle brengen voor een diagnose. Vervolgens uitgebreid contact gehad met Rolf over hoe dit op te lossen. Hij heeft het perfect opgelost, alle dingen die er nog waren zijn keurig opgelost en de auto rijdt fantastisch. Mijn volgende auto kan ik met een gerust hart weer bij Rolf van Essen kopen. Ook voor een zoekopdracht ben je bij Rolf aan het juiste adres. Eerlijk, betrouwbaar en helder, al met al een hele goede ervaring.