Direct contact? Bel: +31 (0) 35 750 4920

Home > Klantbeoordelingen

Beoordelingen

33 klanten beoordeelden ons, lees hieronder hun ervaringen of laat zelf een beoordeling achter:

Zelf een beoordeling schrijven
Totaalscore 9.4/10
Steven Boonzajer Flaes - Particulier
10/10
Toegevoegd op 3 april 2021 - Heeft een auto gekocht

Een prachtige youngtimer Volvo V70 gekocht. Rijdt als nieuw. Ziet er uit als nieuw. Ruikt als nieuw. Kortom is nieuw maar dan uit 2004.

Harpert - Particulier
8/10
Toegevoegd op 10 maart 2021 - Heeft een auto gekocht

Aantal maanden geleden een Volvo V50 gekocht. Recentelijk een onverwachte (dure) reparatie moeten uitvoeren die gedekt werd onder de garantie. Echter verzekeringsmij. wilde niet de gehele reparatie vergoeden. Door doortastende tussenkomst van VI Automotive is deze reparatie alsnog adequaat vergoed.
Goede actie, tevreden klant

jafari - Particulier
9/10
Toegevoegd op 23 juni 2020 - Heeft een auto verkocht

een ontzettend vriendelijke auto dealer. Snelle afhandeling en het geld stond gelijk op ons rekening en zijn wij ook nog eens netjes afgezet bij de station.

Ons complimenten!

Manon - Particulier
10/10
Toegevoegd op 28 mei 2020 - Heeft een auto gekocht

Tijdens mijn zoektocht naar een andere auto ben ik bij VI Automotive uitgekomen. Er wordt goede service verleend en Rolf is zeer vriendelijk. Een dikke 10! Ik ben blij dat mijn auto hier gekocht heb.

Henk Venema - Ondernemer
10/10
Toegevoegd op 17 december 2019 - Heeft een auto gekocht

Rolf en Jacques hebben me een uitstekende dienst bewezen door een mooie electric Kona te leveren. Snelle, vriendelijke en deskundige service. Altijd bereikbaar voor vragen. Een aanrader!

DAYRE - Particulier
10/10
Toegevoegd op 3 november 2019 - Heeft een auto gekocht

best sympathetic dealer north of Paris France. Confidence allowed!

Johan Hoogendoorn - Particulier
9/10
Toegevoegd op 13 september 2019 - Heeft een auto gekocht

Het onderscheidend vermogen ligt in de nette en betrouwbare manier van zaken doen. Dank daarvoor Rolf. Ik hoop vele jaren te mogen rijden in mijn volvo xc 70 uit 2005. Johan Hoogendoorn

Johan Hoogendoorn - Particulier
9/10
Toegevoegd op 13 september 2019 - Heeft een auto gekocht

Het onderscheidend vermogen ligt in de nette en betrouwbare manier van zaken doen. Dank daarvoor Rolf. Ik hoop vele jaren te mogen rijden in mijn volvo xc 70 uit 2005. Johan Hoogendoorn

van der stroom - Particulier
9/10
Toegevoegd op 22 juli 2019 - Heeft een auto gekocht

prima service na koop v70,omzetten naar nederlands,matje,snoertje allemaal geen probleem.

Koen - Ondernemer
10/10
Toegevoegd op 23 april 2019 - Heeft een auto gekocht

Eerder dit jaar een mooie geïmporteerde Volvo V70 youngtimer aangeschaft. Erg tevreden over de auto en het aanschafproces.
Vooraf kreeg ik zelfs de beschikking over een leenauto!
De auto werd keurig afgeleverd, goede service en een betrouwbare leverancier.