Direct contact? Bel: +31 (0) 35 2008 200

Home > Retail > Volvo

Vi & Volvo

Vi Automotive heeft een bovengemiddelde interesse in het merk Volvo en dat heeft een reden. Volvo staat in Nederland en zeker in het Gooi waar wij zijn gevestigd bekend als een stijlvol automerk. De patserigheid straalt er niet vanaf noem het ingetogen chique. Je ziet duidelijk dat Volvo's bijzondere auto's zijn. Een prachtig design, ruim, degelijk gebouwd en met een goede restwaarde. 

Is Vi Automotive Volvo specialist?

Vi Automotive speurt dagelijks de Europese markt af op zoek naar leuke Volvo's. Als we een onderscheidende Volvo vinden dan zijn we bereid om daarvoor ver te reizen want we zijn Volvo liefhebber. U kunt ons dus gerust Volvo specialist noemen als het gaat om het vinden van de juiste Volvo. Dat doen we overigens niet alleen voor particulieren maar ook voor Volvo dealers. 

Huizen kent sinds enige tijd geen Volvo dealer meer. Vi Automotive heeft niet de ambitie om deze rol op enige manier over te nemen. Op het gebied van de handel in Volvo's kan je ons specialist of wellicht vakidioot noemen. We werken samen met een groot aantal Volvo dealers aan wie we Volvo's leveren en van wie we Volvo's kopen. Desgewenst doen we ook een beroep op dealers bij technische aangelegenheden.  Voor het deskundig onderhoud aan uw Volvo verwijzen we graag naar de dichtstbijzijnde dealer waar uw auto in vertrouwde handen is. In onze regio is dit Buitenweg