Direct contact? Bel: +31 (0) 35 2008 200

Home > Over ons > Remarketing

Wat is automotive remarketing? 

Automotive remarketing is het vakgebied binnen de automotive branche waarin Vi Automotive is gespecialiseerd. Het is inmiddels een beetje een containerbegrip geworden maar in feite staat automotive remarketing voor het op professionele wijze herbestemmen van grote volumes auto's. Het is waarschijnlijk binnen de autobranche één van de meest innovatieve kanten. Remarketing kent vele deelfacetten. Denk aan inspectie, logistiek, verkoopmethodiek, dokumentafhandeling. Eigenlijk is de automotive remarketing een bedrijfstak op zich. Vi Automotive heeft binnen de automotive als één van de weinige partijen ruime kennis opgedaan van lease remarketing maar ook van retail - en wholesale remarketing op internationaal vlak. Deze kennis staat tot uw beschikking.   

Remarketing ontwikkelingen

De automotive remarketing branche is de laatste jaren in hoog tempo gedigitaliseerd. Dit bracht met zich mee dat remarketing processen transparanter en sneller werden. Filevorming, digitale fotografie, snel internet, mobiel internet waren de oorzaak van een revolutie in de remarketing van een voorheen traditioneel ingestelde bedrijfstak. Vele fiscale veranderingen zorgden voor een in- en exportimpuls van de remarketing branche. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de BPM teruggave voor auto's met een deel I van na 15 oktober 2006 of de lage bijtelling op auto's met een lage CO uitstoot.

Vi Automotive & Remarketing

Vi Automotive volgt de remarketing branche aandachtig en kan mensen en organisaties helpen bij de besluitvorming inzake remarketing. Vi Automotive volgt en hanteert alle moderne  remarketing methodieken die voor u van toegevoegde waarde zijn bij uw remarketing beleid. Daarom kunnen we u snel en adequaat van dienst zijn.