Direct contact? Bel: +31 (0) 35 2008 200

Home > Verhuur

MBautoverhuur: verhuur & shortlease
In 2012 besloten Vi Automotive B.V. en Autobedrijf M. Brinksma samen actief te worden als autoverhuurder. Het resultaat was de oprichting van een gezamenlijk bedrijf: MBautoverhuur V.O.F..
Vanaf dat moment ontwikkelde MBautoverhuur zich gestaag als low budget autoverhuurder.  

Welke auto's kan ik huren?

We zijn goed in MPV's, personenbusjes, busjes en bakwagens / verhuiswagens. U vindt ze werkelijk in alle soorten en maten. Op dit moment hebben we een vloot van zo'n 30 huurauto's  die zijn gestationeerd in Sint Nicolaasga. We verhuren geheel kilometervrij.

Reserveren?

Om een huurauto te reserveren klikt u hier

Verhuurvloot

Voor een wagenparkoverzicht klikt u hier

Shortlease

Naast daghuur bieden we ook shortlease aan; verhuur met een looptijd van 1 tot 12 maanden. Ideaal als u een tijdelijke vervoersbehoefte heeft. 

Sint Nicolaasga of Huizen?

Alle auto's zijn gestationeerd in Sint Nicolaasga. Dat lijkt ver weg maar dat is het niet. Vanaf midden Nederland bent u er in doorgaans 50 minuten. Uw eigen auto kunt u gratis parkeren gedurende de huurperiode. Ook kunnen we tegen een kleine meerprijs van € 100,- per verhuring op afspraak in Huizen uitleveren vanaf een huurperiode van een week. Ideaal als u bijvoorbeeld zorgeloos met een personenbus op wintersport wilt. Klik hier voor de routebeschrijving naar MBautoverhuur. 

Op de website van  MBautoverhuur vindt u alle informatie.