Direct contact? Bel: +31 (0) 35 2008 200

Home > EU Import

EU Import: de keuze is reuze!

Specifieke wensen?

Als rechtgeaarde autoliefhebbers kunnen we ons goed voorstellen dat u specifieke wensen heeft voor uw volgende auto. Net dat sportinterieur met die mooie kleur leer of 20 inch fabriekswielen. De praktijk leert dat zoeken in de gehele EU sneller tot resultaat leidt dan de zoektocht beperken tot de Nederlandse markt.

EU import, voor wie?

Vi Automotive importeert wekelijks auto's. Deze auto's importeren we :

  • In opdracht van dealers en universele autobedrijven met specifieke voorraad wensen
  • Voor particulieren. Denk hierbij aan premium merken, youngtimers of auto's met lage km standen 
  • Voor bedrijven. Hierbij gaat het om zowel bedrijfswagens tot 3500 kg als personenwagens
  • Voor onze eigen voorraad

Uit welke landen importeren wij?

Het zal u niet verbazen dat Duitsland favoriet is bij de import van auto's buiten Nederland. Dat komt omdat zowel de uitrusting als de kwaliteit vaak beter is dan in Nederland. Een Duitse leverancier heeft bijvoorbeeld meldplicht als het gaat om de schadehistorie. Het niet melden wordt bestraft als een economisch delict  en daar staan forste boetes op. Maar er zijn meer landen interessant. Zo zijn Zweedse auto's doorgaans erg goed onderhouden en kennen Italiaanse en Spaanse auto's minder roestproblemen maar daarentegen vaak meer gebruiksschades.

Wij zijn u behulpzaam bij het vervullen van uw specifieke wensen op autogebied en kunnen indien u dit wenst het complete traject uit handen nemen  zodat u verder kunt met de dingen waar u goed in bent!