Direct contact? Bel: +31 (0) 35 2008 200

Home > Nieuws > Vi Automotive Leaseplan Direct Partner

Vi Automotive Leaseplan Direct Partner

Vi Automotive Leaseplan Direct Partner

Vi Automotive is sinds  1 mei 2018 LeasePlan Direct Partner, het netwerk van regionale tussenpersonen van LeasePlan. Vi Automotive is daarmee intermediair voor de leasemaatschappij in de regio Huizen. LeasePlan Direct Partners bieden de beste autolease-oplossingen, tegen de beste prijs. Zij profiteren daarbij van de ervaring en schaalvoordelen van wereldmarktleider LeasePlan op het gebied van autoleasing, gecombineerd met hun eigen brede regionale klantencontact.

Vi Automotive is al sinds 2017 actief in de regio, vooral op het gebied van handel, verhuur en leasing van auto’s. Door participatie in  het partnernetwerk van LeasePlan, biedt de organisatie, met aan het roer  Rolf van Essen, actief de mogelijkheid aan tot het afsluiten van leasecontracten. Ondernemers uit de regio kunnen voor diverse leasepaketten terecht bij hun vaste adviseur voor onder andere operational lease, rental- en shortlease. Laatstgenoemden zijn vooral geschikt voor ondernemers die op zoek zijn naar meer flexibiliteit.

Van Essen: "Uit onderzoek blijkt dat veel ondernemers bij voorkeur zaken doen met hun adviseur uit de regio. Dat is  vertrouwd en voelt persoonlijk aan. Als LeasePlan Direct Partner kan ik voorzien in alle behoeftes van mijn zakelijke klanten: te beginnen met het aanbieden van auto-leaseoplossingen, tegen condities die veel scherper zijn dan normaal gesproken mogelijk is voor tussenpersonen. Maar dan wel gegarandeerd inclusief de service en kwaliteit waar LeasePlan voor staat én aangevuld met de kennis en ervaring van een vertrouwd tussenpersoon”.  Het LeasePlan Partner netwerk ondersteunt regionale intermediairs. Alleen professionele en toegewijde ondernemers komen in aanmerking voor toetreding binnen het voorkeursnetwerk.

Kijk voor meer informatie op www.viautomotive.nl

Fotobijschrift: Vi Automotive is sinds 1 mei 2018 LeasePlan Direct Partner, het netwerk van regionale tussenpersonen van LeasePlan. Rolf van Essen, directeur van Vi Automotive is blij met de participatie in het netwerk: "Mijn klanten profiteren van de beste autolease-oplossingen, tegen de beste prijs. Inclusief het persoonlijk advies van hun vertrouwde adviseur uit de regio."

Noot voor redactie, niet voor publicatie:

Voor meer informatie of een persoonlijke toelichting kunt u contact opnemen met:
VI AUTOMOTIVE B.V.
ROLF VAN ESSEN
T. (035) 2008200 | E-mail: INFO@VIAUTOMOTIVE.NL | WWW.VIAUTOMOTIVE.NL
Vi Automotive is actief in de handel, verhuur en leasing van personenauto’s en lichte bedrijfswagens.